Prečo pracovať pre Figaro?​

Budete pracovať pre čokoládovňu s dlhou históriou a perfektnou lokalitou. Cukrovinky z kakaových bôbov vyrába od roku 1896 na rohu Bajkalskej a Račianskej ulice. Svoj názov Figaro získala v roku 1958 a jej pralinky, tabuľkové čokolády a čokoládové tyčinky odvtedy sladia život ľuďom na celom Slovensku. A nielen tam! Od roku 2012 spadá Figaro pod spoločnosť Mondelēz International a vyváža čokoládu do celého sveta. V závode pracuje viac ako 450 zamestnancov a ročne sa tu vyrobí až 40 tisíc ton lahodnej čokolády. Medzi čokoládové produkty, ktoré sa vo Figare vyrábajú, patria aj čokolády značiek Milka, Cadbury, Cote d’Or, Terry’s či Marabou. Ste aj vy čokoholikom? Tak nám pošlite svoje CV a pomôžte nám vyvážať slovenskú čokoládu do celého sveta!

Voľné pozície