Chceš vedieť formovať čokoládu podľa svojej chuti? Tak poď k nám na pozíciu Strojníka Formovania!
1. Informácie o pracovnom mieste
- Miesto práce:
- Račianska 44, 831 02 Bratislava
- Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny:
- od 6,50€/hod + 10 % odmeny z hodinovej mzdy (ku každej hodine) Finálna ponuka je na základe skúseností kandidáta. Priemerný mesačný zárobok 1400 € brutto vrátane príplatkov.
- Druh pracovného pomeru:
- Plný úväzok
- Termín nástupu:
- Hneď
- Náplň práce, právomoci a zodpovednosti. Tvojou náplňou práce bude:
- Príprava a navažovanie surovín na potrebné čokoládové náplne
- Obsluha strojného zariadenia na mixovanie ingrediencií
- Práca s číslami (hmotnosti jednotlivých surovín)
- Práca s PC (SAP, objednávky do výroby, objednávky surovín)
- Dokumentácia jednotlivých ingrediencií
- Napájanie čerpadiel, obsluha ovládacieho panela
- Kooperácia s výrobnými linkami (pohotové reagovanie)
- Čistenie obslužného miesta
- Obsluha VZV
- Pracuje sa v 2,3,4 zmennom režíme 8 a 12 hodinové zmeny. (priblížené na osobnom stretnutí)
- Zamestnanecké výhody, benefity:
- Motivujúce mzdové ohodnotenie
- Pravidelné platové navýšenia na ročnej báze
- Deputát v hodnote 16,60 € na mesačnej báze
- Zlom (zvýhodnený nákup čokoládových výrobkov)
- Elektronická stravovacia karta
- Stravné v hodnote 3,83 €
- Periodické zdravotné prehliadky hradené zamestnávateľom
- Relax centrum v priestoroch firmy
- Osobný a kariérny rast
- Príspevok pri svadbe a narodení dieťaťa
- Doplnkové dôchodkové sporenie od 2 – 4 %
- Životné poistenie
- Darčekové poukážky na mesačnej báze
- Odmeny pri pracovných jubileách
- Odmena pri životnom jubileu
2. Požiadavky na zamestnanca
- Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
- Stredoškolské bez maturity
- Stredoškolské s maturitou
- Nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
- Vzdelanie v odbore
- kuchar, strojník, mechanik
- Osobnostné predpoklady a zručnosti
- Práca s číslami
- Manuálna práca
- Práca s PC (SAP, ingrediencie)
- Práca s VZV (výhodou papiere na VZV) – v prípade potreby vystavíme
- Samostatnosť
- Skúsenosť s receptúrami a pomerom ingrediencií (podmienkou)
V prípade, ak spĺňate vyššie uvedené požiadavky, prosím, zašlite nám Váš životopis v slovenskom jazyku. Spoločnosť Mondelēz Figaro bude vzhľadom na veľký počet záujemcov kontaktovať iba vybraných uchádzačov. Ďakujeme a tešíme sa na prípadnú spoluprácu.
CV posielajte na Tomas.Hricisin@mdlz.com