250 g krupicového cukru
12 g Figaro kakaa
110 g masla
60 ml mlieka
130 g arašidového masla
250 g nakrájaných ovsených sušienok Opavia
150 g čokolády Figaro 65%
Arašidy
60minút
1 porce
Cukor s mliekom zahrejeme a pridáme maslo, arašidové maslo a kakaový prášok, zmes dôkladne miešame. Akonáhle sa zmes začne variť, povaríme ju dve minúty.
Ovsené sušienky nakrájame na hrubo.
Do uvarenej zmesi vmiešame nakrájané sušienky a ľahko premiešame, aby sme sušienky nerozdrvili.
Zmes naporciujeme, ideálne zmrzlinovými kliešťami, na papier na pečenie, každú hromádku ľahko stlačíme a po vychladnutí polejeme rozpustenou čokoládou a posypeme arašidmi.
Ľahké, rýchle a delikátne.